4/02/2008

DÜNYADA HÄFELE
Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında 1923 yılından bu yana faaliyet gösteren Häfele, 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar. Tüm dünyada toplam satış cirosu 820 milyon Euro olan Häfele’nin Almanya’da sahip olduğu 4 üretim merkezine ek olarak çeşitli ülkelerde 1.500 farklı tedarikçisi bulunuyor. Dünya çapında 4080 çalışanı, 33’ün üzerinde ülkedeki stokları, 120’yi aşkın ülkede temsilcilik ofisleri ile sektörünün lideri konumundaki Häfele’nin Almanya merkez stok alanına her gün 120 tonun üzerinde mal girişi ve çıkışı yapılırken, günde yaklaşık 4 bin fatura kesiliyor.

Häfele’nin faaliyet gösterdiği ülkeler arasında Amerika, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Güney Afrika, Kanada, Çin, Danimarka, Endonezya, Filipinler, Fransa, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İtalya, İspanya, İsviçre, Japonya, Kore, Malezya, Meksika, Polonya, Rusya, Singapur, Tayvan, Tayland, Türkiye ve Yeni Zelanda yer alıyor. Bunun yanında Şili, Dubai, Yunanistan, Hong Kong, Finlandiya, Portekiz, İsveç vb. ülkelerde satış ofisleri bulunuyor.

TÜRKİYE’DE HÄFELE
Häfele, Türkiye’de önce bir kişilik bir temsilcilikle daha sonra da 7 sene İrtibat Ofisi konumunda faaliyet gösteren Häfele, 2004 yılından itibaren faaliyetlerini genişleterek Türk pazarında büyüme ve yeni yatırım kararları aldı. Bugün İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor.

“Häfele Concept Mağaza” ve “Häfele Corner”
Yurt çapında konumlanan ve özel tasarımlarıyla öne çıkan Häfele Concept mağazalarında mobilya kulplarından kiler sistemlerine, kapı kollarından menteşelerine birçok ürün çeşidini Häfele nihai tüketiciyle buluşturmayı amaçlıyor. Aynı zamanda farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok mağazada artık özel tasarlanmış ürün stantlarıyla Häfele ürünlerini bulmak mümkün.

ÜRÜNLER
Değişik sektörlere ve pazarlara hitap eden geniş ürün yelpazesi ile sektöründe farklılaşarak ön plana çıkan Häfele, dünya çapında profesyonel satış organizasyonu ve tüm dünyadaki yenilikleri müşterilerine çok hızlı ulaştırabilme yeteneğine sahiptir. Güvenirliği, bağlantı elemanlarındaki liderliği, kapsamlı kalite kontrol sistemi, dünya çapında bir satın alma ağının varlığı, müşteriye özel paketleme ve dağıtım hizmeti, inşaat projelerinde şartnameye uygun ürün seçiminde ilgili kişilere danışmanlık hizmeti verebilecek uzman proje danışmanlığı hizmeti, Häfele’nin diğer ayırt edici özellikleri arasında yer alıyor. Häfele, ürünlerindeki standart kalite, fiyat ve zamanında teslimat özellikleri ile yıllar önce alınan ve uluslararası çapta tanınan ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikalarını korumaktadır.

Häfele’nin sunduğu ürünler aşağıdaki şekilde sıralanabilir:
- Mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları (mobilya menteşeleri, kulpları, ışıklandırma sistemleri, çekmece rayları, mutfak ve banyo donanımları, ofis ve eczane sistemleri, vb.)
- Kapı donanım ve aksesuarları (kapı ve pencere kolları, kapı kilitleri, menteşeler, kapı altı giyotin sistemleri, kapı fitilleri, cam kapı donanımları, kapı kapatıcılar, havalandırma menfezleri, vb.)
- Elektronik kilit sistemleri
- El aletleri ve sarf malzemeleri

Hiç yorum yok: