7/28/2008

Dialock DT Lite



Mifare ve RFID teknolojilerini kullanarak, temas gerektirmeyen bir elektronik tanıma ve kilitleme sistemi olan Dialock DT Lite özellikle otel, konut ve ofislerde sunduğu esnek uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Dialock DT Lite sistemi güvenliğin kontrol altında tutulması gereken otel ve ofis kapılarında, personel ve ziyaretçi girişlerini gözlemleme ve her kullanıcıya farklı yetki verebilme imkanı sunuyor. Güvenli ve kullanışlı bir uygulama sunmasıyla bu sistem otel müşterilerine olduğu kadar yönetime de kolaylık sağlıyor. Çeşitli firmalarda ve otellerde faaliyet gösteren yöneticilerin önerileri ile geliştirilen bu sistemde, basitlik, kolay anlaşılabilirlik ve kullanıcı dostu bir sistem hedefleniyor.

Dialock DT Lite’ta kullanılan transponder teknolojisi sayesinde, manyetik kartlar ve çip kartlardan farklı olarak, herhangi bir güç beslemesi ve temas gerektirmeden kapılar açılıp kapanabiliyor. Sistemin temassız çalışması bakım gerekliliğini azaltıyor ve kilidin yıpranmasını engelliyor.

Kurulumu son derece basit olan Dialock DT Lite’ın programı aynı zamanda farklı uygulamaları içermesi için rahatlıkla genişletilebiliyor. İçerisinde bulunan pillerin 10.000 açılıma kadar dayanıklı olması, metal ve ahşap kapılarda kullanım imkanı, kapı açık kaldığında devreye giren uyarı alarmı DT Lite’ın diğer özellikleri arasında. Ekonomik olmasıyla da dikkat çeken bu tanıma ve kilitleme sistemi otel ve konut projelerinize, sunduğu esneklik ve kullanım kolaylığıyla artı değer katıyor.

Hiç yorum yok: