9/17/2008

Köşe kiler sistemleri ile yaşam alanlarınızda sihirli köşeler


Modern mutfak tasarımlarının vazgeçilmezleri haline gelecek olan ve Kesseböhmer şirketinin ürettiği yeni “Magic Corner”, “Döner Köşe Dolabı” ve 2005 Reddot tasarım ödüllü “Le Mans” köşe kiler sistemleriyle mutfaklarınızda düzen sağlarken, estetik görüntüden taviz vermeden kör noktada kalan köşeleri değerlendirebilmeniz için sihirli köşeler yaratmanıza olanak sağlıyor. Bununla birlikte köşe kiler sistemlerinin artırılan raf sayıları sayesinde ek bir kullanım alanı yaratılarak erzaklar hızlıca ortadan kalkıyor.

Geniş dolap içlerine kolay ulaşım: “Magic Corner” ünitesi

Bu sistem ağır tencereleri, tavaları ve kâseleri dolap kapağının açılmasıyla birlikte dolabın derinliklerinden kolayca çıkartıp, kolay erişim mesafesine getiriyor. İki dikdörtgen sepetten oluşan Magic Corner, dolap kapağının açılmasıyla birlikte malzemeleri görüş mesafesine getiriyor.

Geniş hacimli eşyalar için ideal: Döner köşe dolabı


Klasik bir köşe çözümü olan döner köşe dolapları birbirinden bağımsız şekilde dönebilen dairesel raflardan oluşuyor ve bu raflar tava, tencere, büyük boy kâseler gibi geniş hacimli eşyalar için ideal saklama alanları sağlıyor. Häfele’nin ürün çeşidi içerisinde döner köşe dolaplarının tam, üç çeyrek ve yarım daire seçenekleri mevcuttur.

Tasarım harikası köşe ünitesi: “Le Mans”


“Reddot 2005” tasarım ödülünü kazanan “Le Mans” tezgah altı kör köşelerin kullanımını artırırken mutfaklara estetik bir dokunuş getiriyor. Yumuşak bir şekilde tamamen dışarıya çekilebilme özelliğine sahip ve birbirlerinden bağımsız bir şekilde hareket eden 2 raftan oluşan bu sistem gerek tasarım, gerekse işlev açısından benzersiz. Estetiği işlevsellikle buluşturan bu sistem, 45, 50 ve 60 cm enindeki kapaklar için uygun.

Hiç yorum yok: