2/17/2009

Pratik ve estetik topuz kol setleri


Pigio’nun mekan tasarımlarında bütünleyici bir aksesuar olarak kullanılabilen özel tasarım kolu, kullanılan mekanın tasarımına artı değer katarak aynı zamanda pratik kullanım imkanı da sunuyor. İsteğe göre master anahtar sistemine uygun olarak da üretilebilen kapı kollarının 10–12 mm kalınlığındaki cam kapılar için üst yüzeyi siyah ve paslanmaz çelik renkli alternatifleri bulunuyor.

Üstün kalitesi ve özellikli teknolojileri sayesinde CE EN 179 sertifikasına layık görülen ilk Avrupa kilit tasarımı Pigio topuz kol setlerinin performansı yapılan birçok kalite testinde de kanıtlanmış. Pigio topuz kollar panik çıkışlarında bile kullanılabilme olanağı sunuyor. 




Her mekana uygun esnek yapı

Pigio’nun esnek yapısı ahşap, cam ya da alüminyum kapılarda kullanılabilmesine imkan sağlıyor. Bununla birlikte kilitli ya da kilitsiz, acil durumda açılabilme özelliği olan veya normal kullanım sağlayan seçenekleri sayesinde Pigio ofis ya da ev gibi her mekana adapte edilebiliyor. Standart olarak 30 - 70 mm ahşap kapılara uyumlu olan Pigio topuz kol setlerinin 70-100 mm kapı kalınlıkları için özel üretimi de bulunuyor. Bu ürünle uyumlu kapı kapatıcı ve kapı menteşesi gibi ek kapı aksesuarları Häfele’nin ürün gamı içerisinden temin edilebiliyor.

Hiç yorum yok: