8/13/2012

IŞIK VURGULARIYLA BÜYÜLÜ BANYOLAR


Firmamız LED teknolojisinin yenilikçi ürünleri banyoları ışık vurgularıyla donatıyor ve güzelleştiriyor. Mobilyaya uyarlanan aydınlatma, ortam ışığı ve atmosfer yaratma özelliğiyle, banyo keyfini yeni bir boyuta taşıyor. İstenildiğinde renk geçişleriyle mekanı değiştiren şerit LED profiller, gömme veya yüzeye monte LED aydınlatmalar, sınırsız bir renk spektrumu sayesinde her seferinde farklı duygular yaratıyor. Firmamızın yenilikçi aydınlatma fikirleri, tüm yaşam alanlarına entegre edilebilen teknolojisi ve seri üretim mobilyalara uyum sağlayan dünya standartlarında çözümleriyle Häfele markasının mühendislik birikimini yansıtıyor.


Tüm duyulara seslenen keyif duygusu
 
Kişisel bakım, dinlenme, arınma ve yenilenme mekanı olan banyolar, evlerin önemli yaşam alanlarından birine dönüştü. Kişisel yaşam alışkanlıklarını yansıtan, insanın kendisiyle baş başa kaldığı, dinlendiği ve yenilendiği bir mekan… Banyonun iyi aydınlatılmış olması, banyoda geçirilen vaktin daha dinlendirici ve huzur verici olmasını sağlar. Genel aydınlatmadan noktasal aydınlatmaya akıllıca kurgulanmış bir aydınlatma konsepti banyonun huzur verici atmosferine katkı sağlar. Ayarlanabilir ışık kaynakları banyo mekanının günün farklı saatlerine göre atmosferini değiştirir ve istendiğinde dokuları ortaya çıkarır.  


Aydınlatma efektleri

Banyoların mekan kurgusunda aydınlatma teknolojisiyle mekanın farklı işlevlerine göre çözümler geliştirilirken, yaratıcılığa da yer açılıyor. Suya dayanıklı LED tekniği banyolarda güzellik salonu deneyimi sunuyor; aydınlatılmış raflar sıradan cam yüzeyleri dekoratif parçalara dönüştürüyor. Lavabo bölümüne konan uzunlamasına bir aydınlatma yönlendirmeyi sağlarken ışığın parlamasını da engelliyor. Aynalarda kullanılan yumuşak ve doğrusal ışık kaynağı ise yansımanın daha net olmasını sağlıyor.


Her detayda görsel konfor
Firmamızın sunduğu floresan aydınlatmalar banyolarda duvarları yeniden yapılandırıyor ve lavaboları zarif bir ışıkla aydınlatıyor; entegre ayna ışıklandırmaları ise net bir yansıma sağlayarak kişisel bakımı kolaylaştırıyor. Işıklı raflar, raf altı, gömme ya da LED şeritlerle aydınlatılmış kenarlar mükemmel birer tasarım öğesi olarak, özellikle dikkat gerektiren ortamlarda yeterli ışık sağlıyor ve kullanıcıya işlevsellik sunuyor.

Hiç yorum yok: