12/23/2008

Panjurlara özel yüksek kaliteli bağlantı parçaları

Panjur sistemleri bizleri güneş ışınlarından ve soğuk havadan korumanın yanı sıra, binanın mimari tarzını vurgulayan önemli dekoratif unsurlardandır. Panjurların üzerlerinde kullanılan donanımların sağlamlığı, tasarımı, işlevselliği ve kalitesi binalara estetik kattığı gibi aynı zamanda güvenlik ve pratik kullanım da sağlar. AGB firmasının ürettiği ve Häfele’nin Türkiye’de sunduğu, Abaco modüler panjur bağlantı sistemleri, tüm bu özellikleri içlerinde barındırarak bina panjur sistemlerine yaratıcı ve yenilikçi çözümler sunar.

Abaco modüler panjur bağlantı sistemi, ahşap, PVC ve alüminyum panjurlarda kullanılmak için idealdir. Projenin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak sipariş edilebilen bu sistemler, birçok farklı panjur yapısına özel basit ve efektif çözümler sunuyor. Örneğin ayarlanabilir menteşeli panjurlarda kasa üzerine basan bağlantılar, kasaya oturan panjurlarda binili bağlantılar ve duvara monte panjurlarda düz bağlantılar kullanılabiliyor. 

Pratik montaj ve hızlı ayar imkanı
Estetiği, işlevselliği ve güvenliği aynı anda sunan Abaco panjur bağlantılarının montajı son derece basittir. Proje sahasında, hızlı ve pratik bir şekilde son anda menteşe montajının yapılabilmesi birçok avantajı da birlikte getiriyor. Panjur panelleri, bağlantı parçaları olmadığından yatay bir şekilde yerleştirilebiliyor ve gerek stok gerekse nakliye maliyetini düşürüyor.

Ayrıca sahada son anda montaj imkanı, montaj sırasında fark edilen ve projede beliren yapısal hataları sadece menteşeyi değiştirerek hemen çözme fırsatı sağlıyor. Bağlantılar, menteşeler ve braketlerden oluşan farklı parçalar birleştirilerek birçok kombinasyon oluşturulmasını sağlayan bu sistemin modüler yapısı hızlı çözümler oluşturmada yardımcı oluyor. Özel kaplaması sayesinde tüm dış etkenlerin ve hava koşullarının oluşturduğu korozyona karşı korumalı olan panjur bağlantı sistemlerinin diğer avantajı sadece bir alyan anahtarla yatay ve dikey anlamda hızlıca ayar yapabilme imkanı sunarak büyük kolaylık sağlaması.

Hiç yorum yok: