12/23/2008

Swarovski kristallerin muhteşem uyumu…



Işıltılarıyla göz kamaştıran Swarovski taşlı kulplar

Günümüzde birçok farklı üründe kullanılan Swarovski kristal taşları artık Häfele farkıyla evlerinize mobilya aksesuarları olarak giriyor. Crystallized™ Swarovski Elements markalı kristal taşlarla süslenmiş olan kulplar ile mobilyalarda farklılık yaratıldığı gibi şık bir görünüm elde etmek isteyen herkese güzel, ışıltılı bir alternatif sunuluyor. Bu kulplar, yaratıcılığa ve tercihe göre, çekmeceler, dolap kapakları, eşyaları saklamaya yarayan çeşitli sandık ve kutular gibi uygulandığı her türlü alana ışıl ışıl görünümleriyle ayrıcalık katıyor. 

Şıklıklarıyla fark yaratan Swarovski taşlı kapı kolları

Özel tasarımları ve berrak Swarovski taşlarıyla diğer kollardan farklılaşan Startec kapı kolları göz alıcı tasarımlarının yanı sıra yüksek kaliteli işçiliği ve kesim özelliğiyle de göze çarpıyor. Antik bronz rengiyle özellikle evlerde kullanıma uygun olan bu ürün yine Häfele’nin sunduğu Swarovski mobilya kulpları ve perde aksesuarlarıyla beraber kullanılarak göz kamaştırıyor. 

Mekanlara zenginlik katan Swarovski taşlı rustik aksesuarı

Şekilleri, kaplamaları ve taşlarıyla kullanılan mekanlara zenginlik katan Swarovski kristal taşlı rustik aksesuarları, şık perdelerle beraber yarattıkları sofistike görünümle evlerin havasını değiştiriyor. Farklı renklerde kaplama ve Swarovski taş alternatifleri mevcut olan bu aksesuarların netliği ve berraklığı göz alıyor.

Hiç yorum yok: