5/01/2009

Yatlara Özel Çözümler

Häfele kiler sistemleri verimli alanlar yaratıyor

Yatlarda mevcut saklama alanlarının daha verimli kullanılmasını sağlayan ve yer kazandıran kiler sistemleri özel tasarımları ile mobilyaları tamamlıyor. Kaydırmaz tabanları sayesinde içeriğindeki eşyalar sallantıda birbirlerine çarpmadığı gibi sepetlerin yan korumalarının dayanıklı kaplaması tuzlu deniz havasına karşı uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.
Köşe kiler sistemi, şişelik, temizlik malzemesi sepeti ve boy kiler sistemleri gibi farklı versiyonları bulunan saklama üniteleri yatları daha düzenli, ferah ve konforlu hale getiriyor.


Tasarım harikası köşe ünitesi: “Le Mans”

“Reddot 2005” tasarım ödülünü kazanan “Le Mans” tezgah altı kör köşelerin kullanımını artırırken yatlara estetik bir dokunuş getiriyor. Yumuşak bir şekilde tamamen dışarıya çekilebilme özelliğine sahip ve birbirlerinden bağımsız bir şekilde hareket eden 2 raftan oluşan Le Mans gerek tasarım, gerekse işlev açısından benzersiz. Özel tasarımlı, paslanmaz çelik kenar korumasına sahip olan bu sepetler kaydırmaz tabanlarıyla da hassas eşyalar için oldukça güvenli.

Yatlara özel kilitleme sistemi

Yatların dolap kapaklarını ya da kapılarını kilitlemek için geliştirilen düğmeli kilitleme sistemleri tek bir mekanizma ile 2 ayrı kilitleme şekli sunuyor. İlk kilitleme şeklinde dolap kapağı ya da kapı kapandığı anda kilitleniyor ve açmak için düğmeye basmak gerekiyor. İkinci şekilde ise hem kilitlemek, hem de açmak için düğmeye basmak gerekiyor. Anahtar yerine sadece bir düğmeyle çalıştırıldığı için yerden tasarruf sağlayan bu kilitleme sistemi sayesinde sarsıntıdan kaynaklanan çarpmaların da önüne geçiliyor. 

Yükseltici Mekanizma: Plazma Lift

Her zaman ürünlerde tasarımın ve işlevselliğin birlikteliğini öne çıkaran Häfele, her iki tarafa dönebilen Plazma Lift ürünü ile iç mekan tasarımlarına renk ve kullanım zenginliği katıyor. Özellikle yatlar gibi alan kazanımı gerektiren mekanlarda kullanım için oldukça ideal olan bu ürün mobilyanın içerisine gömülüp, istendiği zaman aşağı yukarı hareket ettirerek dışarıya çıkartılabiliyor.TV prizinde otomatik kapatma, uzaktan kumanda ve dokunmatik tuş özelliklerine sahip olan bu ürünün eğilme açısı 11.5 derece, dönme açısı ise 210 derece.

Paslanmaz Çelik Kapı Kolu

İşlevselliklerinin yanı sıra görsellik ve kaliteyi birleştiren ve farklı tasarımlara sahip olan paslanmaz çelik kapı kolları, şıklıklarıyla yatların dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından birisini oluşturuyor.

Hiç yorum yok: