5/01/2009

Mekanlarda Kesintisiz Saydamlık İçin Mükemmel Çözüm

Cam kapı kilit setleri, cam kapı menteşeleri ve cam kapılara özel pivot sistemleri gibi donanımlar, kapıların estetik görünümüne katkıda bulunurken, incelikli tasarımı ve yüksek kalitesiyle mimarların beklentilerini karşılıyor. Gün ışığından olabildiğince yararlanan, saydam mekanlar yaratmak için önerilen cam kapılar, ferahlık duygusunu güçlendiriyor.

Modern ya da klasik, her tarzda iç mekan tasarımına uyum sağlayan kapılar, ışık geçirgenliği özelliğine sahip olduğu için kurumsal binalar, ofislerde ya da çağdaş yaşam alanlarında “iletişim” odaklı mekan çözümlerinde tercih ediliyor. 

Kapı kilitlerinde projeye uygun alternatifler
Görünümleri ve işlevsellikleriyle, cam kapılara artı değer katan cam kapı kilitleri UV kilitlemesiz, CB Oda tipi ve PC Barelli gibi farklı model seçenekleri ile projelerin tasarımına uygun alternatifler sunuyor. Kapı kilit setlerini, kilit ve menteşe kanat parçasıyla set olarak veya seti oluşturan ürünlerin hepsini ayrı olarak tedarik etmek mümkün. 

Banyo kapılarında yüksek taşıma kapasitesi
Ağırlıklı olarak cam banyo kapılarında tercih edilen ve değişik renk alternatiflerine sahip olan Häfele’nin cam menteşeleri, yüksek taşıma kapasitesine sahip olduğu için cam kapıların daha sık olarak açılıp kapandığı projelerde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Estetik görünüm ve yüksek kalitede yüzey işlemleri gibi Häfele imzasını taşıyan her ürüne ait olan özellikleri, cam menteşelerinde de görmek mümkün. 

Tavana gizlenen pivot sistemi
Tek ve çift kanatlı cam kapıların her iki yöne açılmasını ve kontrollü bir şekilde kapanmasını sağlayan Visur pivot sisteminde kapı kapatıcı tavanda gizleniyor. Cam kapıyı çalıştıran diğer mekanizmalar da tamamen kapıyı çevreleyen yapıya gizleniyor ve böylece kapı üzerinde hiçbir metal aksam veya bağlantı elemanı gözükmüyor.

Hiç yorum yok: