2/01/2011

Bir İlk Daha! 360° OTEL DONANIMLARI KATALOĞU

Mimari projelerde kapsamlı mobilya ve mimari donanım ürünlerini doğrudan İstanbul ve Almanya stoklarından temin edebilen firmamız, ürün tedariği konusundaki beceri ve tecrübesiyle turizm yatırımlarının da baş aktörlerinden biri konumunda.  
Firmamız gelenek olarak yıllardır üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık fakültelerinde rehber kitap olarak kabul edilen Häfele Genel Kataloğu’ndan sonra, hizmet verdiği pek çok alan için yine birer rehber kitap niteliğinde kataloglar üretmeye devam etti.
2010 yılının başında Häfele’nin haklı bir üne sahip olan ve koleksiyon niteliği taşıyan kulpları sektörde benzeri olmayan Häfele Kulp Koleksiyonu ve Elbise Askıları Kataloğu’nda toplanmıştı. Bu defa da otel projeleri için Otel Donanımları Kataloğu hayata geçirildi. Ve yine Türkiye’de ve sektörde bir ilk olarak… İçten dışa doğru tasarlanan otel odalarında, banyo aksesuarlarından mobilya detaylarına, gardırop çözümlerinden kapı menteşesine Häfele mühendisliği ve yenilikçi anlayışının eseri pek çok ürün firmanın kalite güvencesi altında.
Elektronik kilit sistemleri, kapı kolları, kapı kilitleri, menteşeler, kapı kapatıcılar, dolaplar için yavaşlatıcılı kayar kapı donanımları, kapı altı giyotinleri, kapı dürbünleri, stoperler, gardırop içi aksesuarları, kasalar, mini barlar, aydınlatma çözümleri, mobilya kulpları ve askılar, menteşe ve kapak makasları, çekmece rayları, kayar/katlanır kapak sistemleri, mobilya tekerlekleri, menfezler, TV, LCD ve plazma donanımları Häfele’nin otel odalarındaki başrol oyuncuları olmaya devam ediyor.

Resepsiyon, lobi, restoran, bar, konferans ve balo salonları, spor merkezi ve güzellik salonları gibi genel mekanlar ise otelin güvenliğine, konforuna, işlevselliğine, mimari ve iç mekan bütünlüğüne katkıda bulunmakla yükümlü.
Otomatik kapı sistemleri, kapı aksesuarları, kapı kilitleri, menteşeler,  kapı kapatıcılar, cam kapı donanımları, kayar kapı/bölme duvar donanımları, kapı altı donanımları, genel WC batarya ve aksesuarları, engelliler için WC aksesuarları, elektronik mobilya kilit sistemleri, masa ve sehpa ayakları, genel aydınlatma fikirleri, panel bağlantı elemanları, panik çıkış donanımları, cam panel bağlantı donanımları ise bu alanlarda çözüm üreten Häfele’nin işi.
İster yeni bir otel projesi,  ister var olan bir otelin yenilenme projesi olsun, firmamızın sayısız zevke seslenen, yüzlerce çözümü 360° Otel Donanımları Kataloğu’nda birleşiyor.

Hiç yorum yok: