1/03/2011

Suya hükmeden teknoloji HANSA ARMATÜRLER

Häfele ailesine Hansa’nın ileri teknoloji ve modern üretim teknikleriyle ürettiği dokunmatik armatürler, çağdaş banyoları kişiye özel, kendine özgü stili ve cazibesi olan, ergonomik ve konforlu yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Banyolarda teknik mükemmellik, dayanıklılık ve tasarım üstünlüğü… 2011 yılında 100’üncü yılını kutlayacak köklü Alman firması Hansa’nın ilham perisi dünyanın en bereketli kaynağı su ve insanoğlunun hayat başladığından bu yana su ile kurduğu duygusal bağ. Çünkü her devirde her şeyimizi suya borçluyuz.
Bu temel üzerine kurulu firma kurgusunu yaratıcı ve fonksiyonel tasarımlar besliyor. Özel pirinç malzeme ve krom kaplama özellikleri ile dayanıklılığın simgesi Hansa ürünlerinden dokunmatik açma-kapama ve sıcaklık ayarlı Latrava ve Canyon serileri, özel dayanıklı Murano camından üretilen Murano serisi, minimal tasarımın suyla hayat bulduğu Stela serisi artık Häfele distribütörlüğü ile Türkiye’de ve sadece Häfele mağazalarında satışa sunuluyor.

Hansa’dan avangart çizgiler, suya form veren tasarımlar…
İleri teknoloji ve modern üretim teknikleriyle üretilen benzersiz armatürler, çağdaş banyoları kişiye özel, kendine özgü, stili ve cazibesi olan, ergonomik ve konforlu yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Sayısız ödüller kazanan “suyu yaşa” serisi ile Hansa sadece kullanıcılara değil, uluslararası tasarımcılara ve profesyonellere de kendinden söz ettiriyor.

Hansa serisinde yer alan dokunmatik armatürler, su akarken suyun ısı seviyesine göre soğuk mavi, açık mor ve sıcak kırmızı gibi farklı renklerde ışık saçıyor; böylece kontrol edilemeyen su muhteşem görünüşlerle yön bulup şekilleniyor.  

Hiç yorum yok: