11/01/2010

3D Projesi: www.hafeleevim.com

2007 yılında franchise mağazacılık uygulamasına geçen ve son tüketiciyle ürünlerini yurt çapında konumlanan 14 mağazasında buluşturan firmamız, çığır açan bir yenilikle yoluna devam ediyor.  2011 Häfele Kulp Koleksiyonu ile çıkış alan dev 3D projesi, www.hafeleevim.com  web sitesi ile hayata geçiyor.


www.hafeleevim.com adresindeki mobilya kulplarının ayrıntılı 3D uygulamaları, özellikle son tüketicinin ve 7’den 70’e herkesin kolayca kullanabilmesi temeline dayanıyor. Yakın zamanda tüm ürün yelpazesinin dahil edileceği “Häfele Evim” projesinde, kullanıcılar şu anda istedikleri mobilya kulbunun 3 boyutlu uygulamasını inceleyebiliyor, kulpları mobilya üzerinde uygulamalı olarak görebiliyor, mobilya ve kulpların ayrı ayrı renk seçeneklerini belirleyebiliyor ve hatta teknik çizimlerini kendi bilgisayarlarına indirebiliyor. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen ZOW Fuarı’ndaki görkemli standında tanıtımını gerçekleştirdiği web sitesi www.hafeleevim.com, mobilya sektörünün önde gelenlerinden, mimar ve tasarımcılardan büyük ilgi gördü ve diğer ülkelerdeki Häfele ülkeleri için bir pilot proje haline geldi. 

3D uygulamasıyla hayata geçen Häfele Mobilya Kulpları, bir koleksiyon niteliği taşıyor. Bu alanda haklı bir üne sahip olan Häfele kulplar, mobilyada tüm zamanların aksesuarı sayılıyor. Çünkü kulplar, yaşam alanlarında belirlenen tarzı, seçilen dekoratif aksesuarlardan daha fazla tanımlıyor. Hatta teknik detaylar dışında, malzemesi ve stili bakımından mekanların en temel ihtiyacı olan mobilyayı estetik açıdan tamamlayan tek aksesuar. Ahşabın dokusuyla uyum sağlıyor, mobilyanın tarzını doğruluyor.

Häfele’nin onlarca zevk ve tarza seslenen, yüzlerce kulp çeşidi ile askıları fiziksel olarak da 2011 Häfele Kulp Koleksiyonu ve Elbise Askıları Kataloğu’nda birleşiyor. Modern, klasik, country, antik, etnik, siyah-beyaz, ışıltılı, heykelsi, saraylı, floral, geometrik, grange tarzda mobilya kulpları ile zenginleşen Häfele koleksiyonunda, cam kapaklar, çocuk odaları, mutfak dolapları ve daha pek çok kullanım alanı için geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.


Hiç yorum yok: