10/09/2012

Klasikten moderne tüm stillerde KAPI KOLLARI

Mobilya donanımları ve aksesuarları konusunda rakipsiz ürün portföyüne sahip, dünya markası firmamız, tüm yaşam alanları için estetik ve işlevsel binlerce kapı kolu ile modern, klasik, country, grange, minimalist, barok, her tarz için özgün tasarımlar vaat ediyor.
Firmamız, yüzlerce çeşit kapı kolu çeşidiyle, her tipte ve her stilde yaşam alanının  gereksinimini karşılayacak zengin bir ürün portföyüne sahip. Özenli bir işçilikle, yüksek kalitede birçok farklı malzemeden üretilen kapı kolları, modernden klasiğe tüm mekanların görsel bütünlüğünü tamamlıyor.

Klasik tarzda el işçiliği ile, özellikle pirinç gibi malzemelerden üretilen kapı kolları, geçmişin formlarından esin alan çizgileriyle, köşk, yalı ve konak gibi tarihin izini günümüze yansıtan mekanların dekorasyonunu tamamlıyor.
Barok’tan XIII. Louis stiline uzanan nostaljik çizgilere sahip kapı kolları, klasik esinli yeni iç mekanlarda ve özel restorasyon projelerinde tercih ediliyor. Önde gelen tasarımcıların imzasını taşıyan modern kapı kolları serisi mekanlarda yüksek kalitesi ve işlevselliğiyle farklılık yaratıyor.

Art deco, antik, modern, klasik, barok, country, grange, minimalist, tarzı ne olursa olsun, Häfele’deki binlerce kapı kolu seçeneğinden biri mutlaka sizin yaşam alanınız için olmalı.

Hiç yorum yok: