10/15/2012

En Yeni Ürün Çeşitlerimizle Intermob 2012 Fuarındayız!


Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında sektör lideri olan firmamız, birbirinden farklı çözümlerle tüm yaşam alanlarını akıllı mekanlara dönüştüren en yeni ürünleriyle 13-17 Ekim tarihleri arasında Intermob 2012 Fuarı’nda olacak.
Tasarımla işlevselliği bir arada sunan ve sektörde yenilikleri en kısa sürede tüketiciye ulaştırma artı değeriyle ünlenen firmamız , teknolojinin doruğa ulaştığı ürünlerini fuara taşıyarak standında tanıtacak.
Ürünlerin ötesinde yenilikçi fikirleriyle mobilya endüstrisine ivme kazandıran firmamız, geleneği bozmayarak bu yılki Intermob Fuarı’nda da mobilya, kapı donanım ve aksesuarlarının yaşam alanlarının içerisindeki işlevselliğini deneyerek görmek isteyen herkese fikir sahibi olma imkanı sunuyor.
Bağlantı elemanları, sarf malzemeleri, çekmece rayları, kayar/katlanır kapak ve stor sistemleri, menteşeler, düşer/kalkar kapak donanımları, aydınlatma sistemleri, mutfak aksesuarları ve donanımları, oturma ve yatak odası donanımları, kapı kolları, kapı kilitleri, panik kilitler, Dialock Elektronik kilit sistemleri, kayar/katlanır kapı donanımları, engelsiz yaşam alanlarına özel donanımlar ve mobilya kulpları gibi Häfele klasiklerinin farkını 12. Salon 1221 numaralı stantta izleyebilirsiniz.
Ayrıca firmamızın  kampanya standındaki ürünler arasında, vidalar, kimyasallar, bağlantı elemanları, mobilya kilitleri, çekmece rayları, menteşeler, düşer/kalkar kapak donanımları, aydınlatma sistemleri, mutfak aksesuarları ve donanımları, kapı kolları, kapı menteşeleri ve kapı kilitleri bulunuyor.

Hiç yorum yok: