3/22/2013

Häfele ve Franke Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde!


Türkiye için büyük önem taşıyan Uludağ Ekonomi Zirvesi 29-30 Mart 2013 tarihlerinde Bursa, Uludağ’da gerçekleşecek. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, Türk siyaset, ekonomi ve iş dünyasının en önemli isimleri her yıl bir araya geliyor.

Bursa Valiliği ile Ekonomist ve Capital dergilerinin işbirliği ile gerçekleşecek organizasyonun Liderlik Oturumu sponsoru Häfele Türkiye, Perakende Oturumu sponsoru Franke Türkiye olacak.

CEO’lar Yemekte...
Uludağ Ekonomi Zirvesi için Häfele ve Franke işbirliği ile özel olarak kurulan son teknoloji ürünü mutfakta, ünlü şef Ömür Akkor özel bir sunum yaparak CEO’ları ağırlayacak.
50’ye Yakın Konuşmacı...
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Muhtar Kent, Mehmet Büyükeşki, Nouriel Roubini, Ümit Boyner, Bülent Eczacıbaşı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı, Ömer A. Aras, Ahmet Çalık, Muharrem Yılmaz, Mehmet T. Nane, Vahap Küçük, Hüseyin Doğan, Mustafa Taviloğlu, Cem Boyner, Aziz Torun, Korhan Kurdoğlu, Orhan Akbulut, Serpil Timuray, Erkan Akdemir, Tahsin Yılmaz, Isabel Gomez Cagigas, Tamer Özmen, Tolga Ulutaş, Dilnişin Bayel, Pınar Abay, Ergun Özen, Hakan Binbaşgil, Hakan Ateş, Tayfun Bayazıt, Turgay Durak, Zafer Kurtul, Ali Ülker, Prof. Dr. Ahmet Kırman, Erdal Karamercan, Vahap Munyar, Murat Özyeğin, Hamdi Akın, Michael Pieper, Ethem Sancak, Rızanur Meral.
Özel Konuşmacı : Nouriel Roubini
Dünyada ekonomik gelişmeleri önceden bilmesi nedeniyle “kriz kahini” olarak bilinen, New York Üniversitesi profesörlerinden dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde olacak!

Hiç yorum yok: