4/08/2013

Hafeleevim ve Gateway şimdi de Turkcell Dergilik'te!


Häfele’nin kurumsal yayınları olmalarının yanı sıra, Häfele Gateway, tasarımcılar ve mimarların yeni sayısını iple çektiği, Häfeleevim, hanımların ve dekoratörlerin yakından takip ettiği birer dergi kimliği kazanmışlardı. Häfele Gateway ve Häfeleevim’in, uzun zamandır basılı dergi, blog ve Häfele iPad uygulaması ile süren yayın kanallarına şimdi de Turkcell Dergilik eklendi.

Turkcell, tablet kullanıcıları için Türkiye’nin ilk interaktif dijital dergi platformu Turkcell Dergilik’i geliştirdi. Turkcell’lilerin yerli yayın kuruluşlarının dergilerini bulabileceği Turkcell Dergilik uygulaması, basılı dergilerden çok daha fazlasını sunan ekstra özellikleriyle tablet kullanıcılarını ayrıcalıklı okurlar haline getiriyor. Üstelik uygulamanın içinden dergilerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşmak mümkün oluyor.

Turkcell Dergilik uygulamasını, operatör tercihi fark etmeksizin tüm tablet kullanıcıları App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebiliyor. Dergiler bir kez indirildikten sonra internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan her an her yerden okunabiliyor.

App Store ve Google Play Store uygulamalarını indirmek için tıklayınız.

 

Hiç yorum yok: