11/01/2013

Häfele ile İşiniz Artık Çok Kolay!

Kampanya broşürümüze ulaşmak için tıklayınız.

Montaj yaparken düşünmeye ve zaman kaybetmeye gerek yok! Hatasız ve firesiz üretim için Häfele montaj şablonlarını kullananlar, daha kısa sürede daha çok iş yapıyor.


Mobilya, kapı aksesuar ve donanımları alanında 100 binin üzerinde ürün çeşidinden oluşan geniş yelpazesiyle bir dünya markası olan Häfele, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Özellikle küçük ve orta ölçekli mobilya üreticilerinin ve marangozların işini kolaylaştıracak olan Montaj Şablonları, çelik delme uçlarıyla birlikte hassas üretim gerektiren tüm mobilya bağlantı işlemlerinde hızlı ve kolay montaj yapılmasını sağlıyor.  Malzemeye en az iki noktadan dayanarak delik yerlerinin belirlenmesi sayesinde istenmeyen yerden delme ve hatalı montaj riski ortadan kalkıyor. Häfele Montaj Şablonları ile doğru yerden delinerek, kusursuz monte edilen üründen maksimum verim alınıyor ve mobilyada uzun ömürlü kullanım sağlanıyor.


Elde üretim yapan ustalar için metre ile ölçüp, işaretleyerek delme yöntemini tarihe karıştıran Häfele Montaj Şablonları sayesinde kenar, köşe ve yüzeyler üzerinde, farklı ölçülerde montaj delikleri CNC makinası hassasiyetinde açılmaktadır.

05-09 Ekim 2013 tarihleri arasında Tüyap’ta gerçekleşecek sektörün önemli fuarlarından INTERMOB Fuarı 12.Salon 1221 No’lu Häfele standında lansmanı yapılacak olan Montaj Şablonları tüm çeşitleriyle sergilenecek ve ziyaretçilere uygulama imkanı sağlanacaktır.

Kalkar kapak makasları, kulp delik açma, Minifix bağlantı elemanı, RV bağlantı elemanı, Moovit çekmece rayı, “l” tipi menteşe tabanı ve Rafix bağlantı elemanı montaj şablonlarını tüm Häfele mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: