11/27/2013

Hafele’den Yeni Nesil Mutfaklara Kolaylık Getiren Tasarımlar!

Yemek pişirmek artık bir zorunluluk değil, başlı başına bir keyif ve harika vakit geçirdiğiniz çok eğlenceli bir hobi! Birçok insan “mutfağının usta şefi” olmaktan, farklı tarifleri uygulayıp bu lezzetleri dostlarıyla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyor. Mutfak tasarım anlayışı zamanın değişen ihtiyaçlara göre dönüşürken, yemek pişirme meraklıları için düşünülmüş yeni nesil tasarımlar da bir bir hayatımıza giriyor. Yemek hazırlarken ve pişirirken, pişirme gereçlerine hem hızlı hem de zahmetsiz ulaşmamızı sağlayan pişirme ünitesi Cooking Agent mutfaklara mutluluk getiren Häfele’nin yeni ürünü.


Pişirme işlemi gerçekleştirilirken en sık kullanılan cihaz ocak ve fırın olduğu için, pişirme gereçlerinin de ocak ve fırına yakın noktada konumlandırılması gerekir. Yemek hazırlama işlemi sırasında hep el altında olması gereken yağ ve sos kavanozları, tepsiler, kesme tahtaları ve bıçaklar ocak ve fırına yakın, kolay erişilebilir biçimde depolanmalıdır. 

Tüm pişirme gereçlerini ve malzemelerini bir araya getiren pratik bir ürün 

Yemek yapmayı hobiye dönüştürmüş meraklılar için tasarlanan Cooking Agent, hazırlama ve pişirme aşamasında gerekli tüm gereçleri ve malzemeleri bir araya getiriyor. Kesme tahtanız yer kazanmak ve kolayca ulaşabilmek için tam ortada saklanıyor. En çok kullandığınız bıçaklar Cooking Agent’ın bıçak bölmesinde hemen elinizin altında kullanıma hazır sizi bekliyor. Haznenin içine oturan plastik çıtalar bıçaklar için mükemmel bir bıçak bloğu oluşturuyor. Plastik çıtalar temizlemek için çıkartılabiliyor, ne zaman istenirse farklı bıçaklara göre yeniden düzenlenebiliyor.  İçindekilerle birlikte olduğu gibi kaldırıp çalışma alanınızın yakınına getirebilirsiniz. Çekilerek açılabiliyor olması, içindeki ürünlere kolay erişim de sağlıyor.


Değişen ihtiyaçlara göre zaman içinde yeniden düzenlenebilir 

Cooking Agent her kullanıcıya, kendi pişirme tarzına göre yeniden düzenleme imkanı tanıyan bir çözüm.  Kaydırılabilir bölmeler, farklı boyutlarda baharat, yağ ve sos kavanozlarına göre ayarlanabiliyor ve hareket halindeyken birbirine çarpmasını engelliyor. Cooking Agent ünitesinde yumuşak bir hareketle kaydırılabilen bölmeler ve sarsmadan açılan ray sistemi şişelerin ve kavanozların sarsılmasını da önlüyor. Pişirme gereçleri hemen elinizin altında kullanılmaya hazır. Tümüyle dolabın dışına çekilerek içindekilere de kolayca ulaşılabiliyor. Klipsli sepetlerin tabanları ya da bıçak bloğunun plastik çıtaları dahil Cooking Agent’ın tüm parçaları gibi kolayca çıkarılarak bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir.

Hiç yorum yok: